Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det är skillnad mellan saknad och längtan.


när man saknar någon gråter man
eller så förtränger man
och glömmer bort

när man längtar efter någon skrattar man
sprider glädje och
för tidiga minnen man inte vet nånting om


när man saknar
sprider man vemod
och för sena minnen som man aldrig glömmer.
som man aldrig får glömma.
så man måste tänka på de hela tiden och
då blir man bara mer och mer tårfylld.


när man står på samma ställe jättelänge
och ler.
då längtar man

när man står på samma ställe
och gråter
(sen går man efter ett tag)
då saknar man.

det värsta är
att jag saknar dig.




Fri vers av hanziz
Läst 1049 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-10-21 10:20



Bookmark and Share


  Manal
först måste jag säga, väldigt vädligt bra skrivet du fångade mig. sen så för att vara så ung så skriver du mkt bra och du målar orden.. Tack
2008-02-25

  elden
Jättefint! vacker kombination av ord.
2007-11-10

  Michaela Dutius
Intressanta tankar i fin form!
Bravo!
2007-10-21
  > Nästa text
< Föregående

hanziz
hanziz