Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Där jag bor finns det så mycket fåglar att vara rädd om.....


Gärdsmygen


En morgon
hade gärdsmygen
fått lust på
frön från
en klematis
på sovrumsaltanen
och den satt
och vippade
på sin tuffa
ankstjärt
- så pytteliten den är -
tänkte jag
och vågade
inte röra mig

Gärdsmygssång
en tidig
morgon är
helt oslagbart




Övriga genrer av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 214 gånger
Publicerad 2007-10-21 12:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP