Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

har du någonsin sätt en dröm?

har du någonsin sätt en dröm?
har du någonsin sätt en dröm gått förbi?
så vacker så varm och så fri
ja jag har faktiskt sätt min dröm gå förbi
men båda såg till att det blev vi

kärleken förde samman oss
och jag är lyckligast med dig förståss
med dig är jag stark
och tillsammans går vi genom vår kärleks park

du får solen att blekna och verka svag
vi passar ihop som natt och dag
du får elden o kännas sval
då ja känner efter hur den verkar så kal

varje gång jag blundar är du där
du är min dröm i livet jag svär
jag sitter o tänker på dig natt och dag
du är tillbaka innan du ens hunnit
gett dig av

du är speciell, ingen annan får mig att känna mig så varm när det är kallt
du är min vår min sommar min höst min vinter, mitt allt
trotts att det blir bråk ibland, jag vet det svider
men vi löser det vi är inga sånna som kvider
ge mig tid och stöd det är allt ja behöver
så löser detta sig och vi vårt bråk söver

finns det kärlek utan bråk säg?
finns det krig utan vapen? nej
bråk gör oss starkare du måste lita på mig
du är mitt allt och jag älskar dig

du är min Kajsa holmdahl så kär
och jag din Rasmus Berg är
vi älskar varrandra förståss
vi har satt våra hjärtans sista kloss
nu är vi fullständiga, ellerhur säg?

du måste förstå Kajsa Holmdahl jag älskar dig!




Fri vers av Kill-something
Läst 386 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-10-21 16:04



Bookmark and Share


  Kajsa Holmdahl
du är min dröm <3
2007-10-21
  > Nästa text
< Föregående

Kill-something