Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

skenet kan bedra


glädjens moder är ett av dina tusen vacka leenden
det lyser lycka och spelar olyckliga människor ett spratt
de blir avundsjuka, men har ingen aning om
att du är precis lika meningslös som de själva är

vi låtsas
ty känslan vi väntat på kom aldrig
ty känslan vi väntat på uppfanns istället i vårt rike av sorg




världen är full av leenden som gråter hejdlöst




Fri vers av joss
Läst 508 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2007-10-21 16:31



Bookmark and Share


  Lucie
"världen är full av leenden som gråter hejdlöst" kraftfull slutrad på en mycket bra dikt.
2009-08-18

    Aurora Borealis
Träffsäkert skrivet!
2007-11-04

  Michaela Dutius
\"världen är full av leenden som gråter hejdlöst\" vilken otrolig mening som avslut på en stark text
2007-10-21

  Just Emotions
wooow kanonbra!
2007-10-21
  > Nästa text
< Föregående

joss
joss