Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

allt är bra - orden som inte går att ljuga om.

fejk.
tur att man kan
bygga upp murar
av fantasin.
frågorna kommer,
lögnerna studtsar tillbaka.
försöker inte ens hindra
orden
jag inte menar.
ni låsas tro på mina
\"påhitt\"
jag tror på dom också,
så hårt,
att det känns som det är sanning.
men den fagra sanningen,
ligger
LJUPT
nedgrävt på botten.
jag vill igentligen,
kunna mena
det ni vill höra.
mina lögner,
genomskådar ni.
så jag forsättar med min \"sanning\"
och ni fortsätter att
genomskåda mig.




Fri vers av Chanel
Läst 231 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-10-21 17:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Chanel