Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Böver bara få ut det nånstans


AAAAAAAAHHHHHHHH!!!!!!!!

JAG HATAR ALLT I VÅR JÄVLA VÄRLD FÖR ALLA BARA SVIKER HELA JÄVLA TIDEN
HAR JAG FÖRSTÖRT NÅTT HOS ER ELLER?
GÅ OCH SKAFFA ER ETT LIV
SÅ HINNER JAG KANSKE KANSKE REPARERA MITT
INNAN DET ÄR FÖRSENT




Fri vers av Weronica
Läst 367 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-10-21 19:23



Bookmark and Share


    Nattviol
på sjuttitalet hette det primalskrik...

iaf - vill du ha någon du kan lita på?
skaffa husdjur, helst en hund
de är nog de enda du verkligen
kan lita på, och kärlek får man
också - varje dag!!!

(det var mitt lilla tips)
2007-10-21
  > Nästa text
< Föregående

Weronica