Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
P.s r = avståndet.


F=K*Q1*Q2/r^2


FYSIKEN HAR FEL!

Hur jag än försöker,
hur jag än räknar får jag inte det att gå ihop
Och Coulombslag, funkar ta mig fan inte

Avståndet stämmer inte,
Det spelar ingen roll hur långt bort du är,
Du attraherar mig med större kraft än någonsin,


hur nära du än varit förut.




Fri vers av L.I.E
Läst 481 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-10-21 20:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

L.I.E