Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Falskhet i sin största klarhet!

Jag lever ett liv som inte tillhör mig.
Skenet bedrar, jag är bara ett skal!




Övriga genrer av Snubblaraldrig
Läst 538 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-10-21 23:11



Bookmark and Share


  Just Emotions
ush.. känns igen..
ryser till*
vill bara krama om*
2007-10-22
  > Nästa text
< Föregående

Snubblaraldrig
Snubblaraldrig