Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Schack


I ena stunden
osårbar

i nästa schackad

slagen till marken

trodde rutorna var vita och svarta,

i natt:

svart svart
svart svart




Fri vers av Tteresia
Läst 436 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-10-22 00:36



Bookmark and Share


    höstblomma
..gillar din liknelse här ..snyggt skrivet!! :-)
2007-11-02

  Mögelhud
Tyckte om denna, särskilt upprepningarna på slutet.
2007-10-22

  Jer
Om allt är svart, blir man matt...
schack och matt.
2007-10-22
  > Nästa text
< Föregående

Tteresia