Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det händer ibland...


Det händer ibland
inte så ofta, men ändå
att du träffar precis rätt

Oväntat välkommet
Ett kärleksbevis
i vardagligheten

Ett knäckebröd
- utan pålägg
därför att du vet...

En varm hand
- utsträckt i mörkret
därför att du känner...

Ett uppmuntrande ord
- tillsynes helt lösryckt
men så rätt i tiden...




Fri vers av ÅsaLena
Läst 546 gånger
Publicerad 2007-10-22 12:37



Bookmark and Share


  Jessica Ebbesson
Känner igen mig i dina ord. Ibland passar det så perfekt..
2007-10-22
  > Nästa text
< Föregående

ÅsaLena
ÅsaLena