Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sorgen och glädjen de vandrar tillsammans, står det i en psalm.


Sida vid sida


Det går inte
att sörja
min älskade
utan att
minnas
våra
underbara
år tillsammans

Sorgen är
kärlekens
pris
men kärleken
är en gåva
som jag
har med
mig så
länge
jag lever




Övriga genrer av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 193 gånger
Publicerad 2007-10-22 12:20



Bookmark and Share


    eva m h
Så sant! Fint skrivet!
2007-10-22
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP