Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...i vilken Fuyoh lyssnar efter framtiden!


Lyssna - Jitarazu



Blundar
lyssnar efter kvinnan
i mitt liv...

 

 




Bunden vers (Haiku) av Fuyoh
Läst 572 gånger
Publicerad 2007-10-22 14:23



Bookmark and Share


    Felix Knutsson
Det är bara att slå sina lovar i lä om kvinnan ifråga och hoppas att hon inte hällt på sig alltför mycket kemiska preparat... :-)

Kärleken må vara blind, men den har en nyfiken näsa och stora öron...
2007-10-23

  Fuyoh
Ja, rent vetenskapligt har du nog rätt Felix Knutsson, aka \"The Sniffler\"... Är det inte väldigt svårt att lukta diskret?
2007-10-23

    Felix Knutsson
Nej, nej, du skall välja partner med näsan. Luktar hon gott, är chansen stor att hennes genetiska uppsättning skiljer sig så mycket från din att era barn blir friska och starka! :-)

Fast sedan är det ju ett plus (eller en förutsättning) om hon har något vettigt att säga dessutom...
2007-10-23

  Fuyoh
...men självklart förstärks övriga sinnen om man tar bort ett!
/Magnus
2007-10-23

  Fuyoh
Min tanke var utifrån att jag sett eller hört någon uttrycka att man ska välja partner med öronen i stället för med ögonen...
2007-10-23
  > Nästa text
< Föregående

Fuyoh
Fuyoh

Mina favoriter
aprilsamling
Kort uppehåll