Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Gråta tar kraft, sörja är jobbigt. Ibland känns det som att vara på väg ut i livet igen. Tills det rasar......


Gå vidare


Just nu
känns det
som en hel
evighet
sedan
min älskade
fanns här
och
samtidigt
som om
det var
alldeles
precis nyss

Han kanske
bara är
och handlar
Om jag
lyssnar noga
kanske jag
hör hans bil
komma i
backen och
då hör jag
snart hans
steg i
trappan

Nej det var
ju bara en
önskedröm
för här
är lika tomt
som vanligt
och
mitt inre ropar
efter honom
för jag
vet inte
hur man
går vidare




Övriga genrer av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 265 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-10-22 16:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP