Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Förr var det fart och fläkt mest hela tiden, livet var mestadels roligt eller oroligt med allt vad det innebär av göromål för det mesta.... Nu, i min ensamhet är det totalt annorlunda.....


Då och nu


Somliga dagar gick
så fort så vi hann
inte med att lägga
dem på minnet

Ibland skulle nya
gardiner upp
och det blev
plötsligt ommöblerat

Det hände att vi
fick för oss att ta
en restresa och
packade på en timme

Och den där gången
när vi handlade på
oss en massa nya
möbler och fick hyra släp

Svisch sa det så var
alla fönster putsade
tvättochdisken klar
och maten fixad

I min trista verklighet
är allt detta enbart
omöjligt tunga
plikter.......




Övriga genrer av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 206 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-10-22 18:09



Bookmark and Share


  charlotte hedendahl
Fin och målande beskrivning!
2007-10-22
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP