Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland känns det som att enbart överleva. Nu när allt det jag levde för inte längre existerar, så gör väl inte jag det heller?


Död eller levande


Någon gång
känner jag så
mycket glädje
som förr....

Kärlekskänslor
för mina djur
för vänner
finns då

Tills stunden
kommer igen
då allt rasar
och blir svart

Sorgen tar
allting så
att jag
inte lever




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 162 gånger
Publicerad 2007-10-22 19:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP