Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den finaste flickan i världen

Vad finns
Bakom dina vackra grå ögon?
Frågade du mig
Och gjorde som du alltid gör
Lekte med en slinga av mitt hår
Och fick mig att känna mig
Som den finaste flickan i världen

Och hur skulle jag kunna veta
Att det fanns andra flickor
Som du fick att känna sig
Som den finaste flickan i världen?

Men det gjorde inte så mycket
Egentligen
Inte så länge som du fortfarande
Lekte med mitt hår
Och jag kände mig som
Den finaste flickan i världen




Fri vers av klarafisk
Läst 457 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-10-22 21:29



Bookmark and Share


  Diffusiaria
Underbar dikt även om undermeningen var \"sorglig\"
2008-03-06

  Junibarn
Den finaste dikten i världen.
Eller, en av dem i alla fall. ;P
2007-11-09
  > Nästa text
< Föregående

klarafisk
klarafisk