Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det måste vara mitt livs största dilemma...


Vad är kärleken?


Jag vill förstå passionen utan att vara romansen.
Jag vill vara amor och förälska par.
Jag vill vara betraktaren av detta stora stoft kallad för kärlek.
Kanske då kan jag förstå.

Jag är romansen och upplever passionen.
Jag är även de förälskade paren.
Och stoftet svävar jag i.
Kanske då kan jag förstå.

kärleken ska endast upplevas och
Inte förstås.
för den bara är!

Eller?




Fri vers av Nanno
Läst 712 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-10-22 23:08



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
Kanske du bara behöver titta dig i speglen
2009-09-23

  Lasseman VIP
Precis så! håller med! vill hellre först uppleva den! sen blir det lättare att förstå! så mycket bättre att vara ett med kärleken och förstå det stora i detta då man är två som söker det djupa i detta! den bara skall komma och stanna .. applåder.. bra skrivet Nanno
2007-10-24

  Tini Tut
Jag lär då aldrig förstå....
2007-10-22
  > Nästa text
< Föregående

Nanno
Nanno