Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Damen med det femte hjulet

 

Har du också ett femte hjul?

 

Kan inte du ta med det någon gång

och komma hem till mig?

 

Sedan går vi tillsammans till Årstaviken

och kastar i våra hjul

 

Sen går vi och fikar

eller ser på TV i mysbyxor

 

 

 

 

 

 




Övriga genrer av David Eeee
Läst 529 gånger och applåderad av 7 personer
Utvald text
Publicerad 2007-10-22 23:40



Bookmark and Share


  Elisabeth VIP
Härligt mysig och livsbejakande denna din textsnutt!

Applåd!
2007-10-23
  > Nästa text
< Föregående

David Eeee
David Eeee