Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svara mig ärligt

Om jag går och gömmer mig en stund
Snälla glöm då inte bort mig

Jag kommer väl finnas kvar i dina drömmar?
För visst är du sömnig så du kommer drömma om mig?

Men snälla du glöm nu inte bort mig
För jag går nu och gömmer mig

Massor av lögner men svara mig ärligt denna gång
Saknar du mig?
Massor av lögner men svara mig ärligt denna gång
Om jag kommer tillbaka
Öppnar du då dina armar igen?


/Mikael Haaparanta




Fri vers av Sadhistory
Läst 552 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2007-10-23 00:36



Bookmark and Share


  tjort
underbart, underbart…
2008-01-16

  aol
så ärlig rak poesi gillas verkligen applåd
2008-01-11

  Stensamlaren
Läst denna flera gånger. Lika bra varje gång! Varje gång!
2007-10-25

  Just Emotions
du skriver så jag tappar andan.. jag märkte att jag inte andades mellan dina ord..
snälla du.. gå inte och göm dig.. stanna kva här.. och skriv ist så att jag får njuta o beundra.. UNDERBART, STARKT o SORGLIG SAKNAD...
stora varma kramar till dig*
2007-10-23

  anita VIP
En fantastikt dikt. Mycket bra skriven. Applåder i mängder.
2007-10-23
  > Nästa text
< Föregående

Sadhistory
Sadhistory