Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dina framtida memoarer



Det finns en rondell, i en stad där folket blandas.
När natten tittar fram, kommer färgen fram.
En stor cirkel bestående av vårt ögas filter lyser upp natten,
precis som barndomens känsloladdade slut.


När vi alla tystnar i din säng,
kan örat höra våra namn viskas av de olevande.
En flöjt kan tjuta från takets äng.

Men när det blå bildas i skyn, när döden lämnat sin åsyn.
Kommer de runda kullarna att spela musik för oss igen?

För vem har inte hört en skugga viska sitt namn?
Tro det eller ej du har varit i ett spökes famn.

Vi viskar och vi hör, men ingen vill se..




Fri vers av victor apocalypticern
Läst 426 gånger
Publicerad 2007-10-23 01:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

victor apocalypticern