Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Förmågor man haft, intresse och lust likaså, har för närvarande inte synts till...


De försvann


De försvann utan
att jag hann att märka det
åts de upp av sorg




Bunden vers (Haiku) av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 231 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-10-23 08:38



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Stark text som berör och stannar kvar
2007-10-23

  Nicklasb
en trevlig haiku även om innehållet kanske inte är av munter karaktär!!
2007-10-23

  jardan
vilken förmåga du har att formulera o hitta svar
2007-10-23
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP