Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skriven 23/10-07. Är så less på att folk tror att jag är dum och aldrig lyssnar på mig. Jag kan nog mer än vad ni tror!


Ung och dum?

Jag är ung
Men inte bara dum

Säger vad jag tycker
Har mina åsikter

Låt mig få prata till punkt
Avbryt mig inte

Jag är inte dum
Jag är bara ung




Fri vers av Cicki
Läst 656 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-10-23 15:16



Bookmark and Share


  Ezo
vad vore världen utan de unga? lyssna mer på de unga, de har också något att säga :) Bra!
2007-10-23

  Patrick K
man känner igen sig! bra skrivet!
2007-10-23

  Mats Henricson
Bra och rätt, stå på er, kids !!
2007-10-23
  > Nästa text
< Föregående

Cicki
Cicki