Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I mina tankar



jag vill hålla din hand
jag vill gå vid din sida
men du förstår inte nej du vet inte
att vi hör ihop och att

jag går omkring och tänker på dig ibland

och när jag skickar iväg ett
hej hur är allt med dig
så förstår du inte att jag menar
att jag gillar dig

och jag önskar att du var här

du har ett eget liv
ja jag vet
men jag kan inte sluta hoppas
att du en dag ska inse

jag går omkring och tänker på dig ibland








Fri vers av Elie
Läst 453 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-10-23 15:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elie