Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

lycka är

lycka är:
att ha någon
bara att ha någon som man vet
finns där
eller som man vet bara är

lycka är:
att älska någon
sådär innerligt så att man aldrig
tänker släppa taget
och att vara medveten om att
det finns någon som aldrig tänker släppa dig


lycka är:
kärlek

att vara lycklig att vara kär
att vara bra
och att känna sig bra

att kunna tro
att kunna tro att det alltid
finns någon du kan ringa mitt i natten
bara för att säga hej
eller jag älskar dig eller något
annat
eller bara för att
kunna säga något som betyder nått
eller nått som inte betyder någonting alls
(det spelar ju egentligen ingen
roll längre)


lycka är:
att hålla någon så hårt
att man får blodstopp
mjölksyra
och att veta att personen
du håller hårt
om
håller dig lika hårt



lycka är:
att vara nöjd
att vakna varje morgon
och titta sig i spegeln och tänka
idag är jag snygg
idag är jag bra och
jävligt klatchig
idag är jag lycklig
och ingen ska få förstöra det
för mig
idag är jag jag
och
jag är bra




och med det i bakhuvvet
vaknar jag varje morgon
och tänker
fan,










nu glömde jag att tänka rätt





Fri vers av M.K. Jonsson
Läst 575 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-10-23 16:12



Bookmark and Share


  Solstorm
fan va bäst du är på att skriva!
2007-12-27

    Solros
Riktigt bra slut, det känner man igen sig i.
2007-10-30

    eventualiteter
vadduärbra.
slutet var sådär...riktigt.
ändå.

puss <3

(och du,
du får ringa mig om du behöver ;))
2007-10-23

  Johan Nilsson
gillade slutet,(själva poängen.)
kändes real.
2007-10-23
  > Nästa text
< Föregående

M.K. Jonsson
M.K. Jonsson