Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När jag var barn försökte man stoppa känsloflödet och sa \"sluta gråt nu\" eller \"nu får du skärpa dig\". Det var då..........


Säg inte åt mig


Jag vet när jag är
klar och vill inte störas
säg inte åt mig

Säg inte att jag
ska sluta gråta när jag
behöver sörja

När jag är klar så
vet jag det själv och då kan
jag se ljus igen




Bunden vers (Haiku) av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 189 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-10-23 19:38



Bookmark and Share


  * Ammi *
ja, det är så nyttigt att gråta! alla är olika vi sörjer olika, alla behöver olika tid, men jag märker när du har dina ljusa dagar och då blir jag glad!
kram
2007-10-23

  Rachel Roth
här förmedlar du en bestämdhet som är befriande.
2007-10-23
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP