Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sitter och minns. Känner min stora kärlek. Min man är död men kärleken till honom blommar ännu....


Jag älskar honom så


Som den vackraste
eternell är kärleken
till min älskade




Bunden vers (Haiku) av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 204 gånger
Publicerad 2007-10-23 20:27



Bookmark and Share


  Nicklasb
En mycket vacker kärleks haiku!
2007-10-24

  charlotte hedendahl
Så underbart fin!
2007-10-24

  * Ammi *
underbara ord ..
2007-10-23

  Darkness
vackert!
2007-10-23

  Rachel Roth
vackert!
2007-10-23
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP