Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vackrast

det finns inget
som är så

vackert
och brutalt

som sanningen




Fri vers av Simmerskan
Läst 307 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-10-23 21:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Simmerskan
Simmerskan