Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älska mig

Ä-ndra på mig
L-e åt mig
S-mek mig
K-rama mig
A-ndas på mig

M-öt min blick
I-ntressera dig i mig
G-e mig dig


/Mikael Haaparanta




Fri vers av Sadhistory
Läst 505 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2007-10-24 01:38



Bookmark and Share


  aol
så underbar
läs min dikt ,älska ,som ett kompliment till din
2008-09-05

  aol
vacker
2008-01-09

  anoonym
Allt var fint
Men början.. Ändra mig? Om man älskar någon ska man väl inte
behöva ändra sig?
Eller vad vet jag om kärlek, men det är vad jag har hört iaf ;)
2007-12-17

    sunnanvind
fin önskan!
2007-12-17

  Inkarasilas
Älska mig, borde väl för faaaan inte vara så svårt, borde vara ett T-shirt tryck bara titeln, gör en och skicka mig, så kan det vara ett hot under med som- annars...Du, det här var en stilla vädjan till text, klart fint.
2007-12-17

    ingvar VIP
Bravo \"ordflätning\" och fint sammanställd!
Ingvar
2007-10-30

  Just Emotions
lika bra som ALLTID ;)
2007-10-24
  > Nästa text
< Föregående

Sadhistory
Sadhistory