Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Efter några mer eller mindre misslyckade försök att träffa en ny man, ger jag upp.


Insikt


Smärtsam är
insikten om
att jag får
leva resten
av livet
ensam

Det gör så
ont att veta
att mina
behov av
närhet
ömhet
kärlek
inte längre
kommer att
tillgodoses

Insikten har
länge legat
på lur
inatt blev
den ett
faktum




Övriga genrer av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 169 gånger
Publicerad 2007-10-24 08:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP