Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Läste om att man våldtar småbarn för att det går ett rykte om att då är mannen räddad från AIDS. Är de kloka eller?


Sjukt sjukt sjukt


Niomånaders baby
offrad för att en
man tror att
det samlaget
ska rädda honom
från AIDS

Tvåårig flicka
våldtagen för
att mannen
inte hittade
någon ännu
yngre för
det är åldern
som avgör
verkningsgraden

- tror männen -

Vad blir nästa vansinnesdåd?




Övriga genrer av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 160 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-10-24 10:50



Bookmark and Share


  Erik L
Det är bara hemskt och mer än så är inte värt att skriva, för då häver man nog bara ur sig hemskheter som är på samma nivå som dessa handlingar.
2007-10-24

  charlotte hedendahl
Männens vansinne! Intessant och otäck läsning!
2007-10-24
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP