Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Biomechanoid.


Kybernetik

Drar handen genom ett barns hår,

får ett kort svar. En respons. 

 

[

    Analyserar:

            hårlängd;

            längd;

            färger;

                            ]

 

Landskapet har ändrats de senaste

åren. Ur maskinjord har stigit:

 

• Växter

• Städer

• Tankar

• Drömmar

 

Atomålderns barn andas stilla, lugna och tysta.

Handen som tigger sträcker sig obönhörligen uppåt.

 

Fragmenten

        kvarstår till

    de sista

           andetagen.

Den sista

            svängningen

        innan

    den sista

vintern. 




Fri vers av Hellberg
Läst 482 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-10-24 15:13



Bookmark and Share


  Björn Nilsson VIP
Ja, det här känns som science fiction för mig.
2007-10-25
  > Nästa text
< Föregående

Hellberg