Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skönhet är....

skönheten kommer
då vinden smeker dina kinder
när du ligger i skuggan
en varm sommardag

skönheten kommer
när ett bi flyger
från blomma till blomma
och solen strålar
genom lövverket

skönheten kommer
när stjärnorna lyser
när himlen är så vackert
becksvart

skönhet
är liv
och livets bräcklighet
Liv
det värdefullaste
som någonsin
kommer existera
Du och jag
tillsammans
skapar vi liv...
Du kan aldrig
skapa skönhet
ensam




Fri vers av Ai
Läst 307 gånger
Publicerad 2007-10-24 15:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ai