Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är jävligt kallt

När alltet har krashat
till ett stort ingenting
finns bara tomheten kvar
och på tomhetens kyla
följer det lätt
de ensamma tårarnas skval
Du ser hur du faller
ner i ett hål
längre och längre ner
Det finns ingen väg upp
bara neråt och ner
den enda vägen
som tårarna ser


Då ska vi falla
bredvid varann
längre och längre ner
Och sen ska vi klättra upp på det rep
som bara du och jag ser


så älskling kom hit
och hjälp mig upp
hjälp mig upp till ljuset däruppe nånstans
så kärlek kan flöda
och trygghet är allt
jag så är ensam just nu
och det är så jävla kallt






Fri vers av Ai
Läst 332 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-10-24 16:22



Bookmark and Share


    Hekate
Jaja, jag är väääldigt dålig på att kommentera, de vet jag. Men du skriver verkligen jättebra!
2007-10-24
  > Nästa text
< Föregående

Ai