Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ensam, fast man är två

Det förflutna spenderade jag ensam, rädd att inte finna dej...
Dagarna spenderar jag ensam, i väntan på att du ska komma hem till mej...
Tankarna tänker jag ensam, rädslan att förlora dej...

På kvällarna är vi tillsammans, fast ensam är jag ändå
Nätterna spenderar vi tillsammans, fast på något sätt åtskillda ändå...
Hur kan man känna sig ensam fast man ändå är två?
Hur kan det komma sig att världen känns trist och meningslös fast vi lever ihop vi två?
Hur kan det komma sig att ja känner mig allmänt tråkigt å grå...




Fri vers av kjamlello
Läst 452 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-10-24 19:44



Bookmark and Share


  Inkarasilas
Vardagen äter upp tvåsamheten, en kamp om guldkanten av samvaro, fin balansgång om osäkerhet.
2007-10-24
  > Nästa text
< Föregående

kjamlello
kjamlello