Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
inspirerad ...


uppvaknande

 
 
 
        

I drömmen

faller jag

baklänges,

genom speglar

 

Vaknar

strax innan

bärvågens bristning

 

 

 

 



Fri vers av sistermoon
Läst 442 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-10-24 21:33



Bookmark and Share


  Darkness
Fin och intressant.
2007-10-29

  Inkarasilas
genom genom genom, stannar som spegelbild i mig det här.
2007-10-24
  > Nästa text
< Föregående

sistermoon
sistermoon