Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En återkommande dröm, jag haft i över 40 års tid Den dag jag inte längre kan flyga, får jag kanske frid Albatrossen


Albatrossens frihet 1

Jag har kunnat flyga, sedan 10 års åldern.

En underbar känsla.

Jag har 2 olika flygsätt

Den tidigaste varianten var mysigast.

Jag sprang allt vad kunde

Sträckte ut mina armar

Jag lyfte, och gled som en albatross.

Inte så högt

Bara 5 till 10 meter upp.

Jag såg marken under mig tydligt

Jag var tyvärr alltid jagad

Bara på marken

Inte i luften

I luften var jag fri

Ingen kunde fånga mig


Vart vill du flyga med mig ?

Drömma dig bort med mig ?

Ingen kan fånga oss då !

Kom i min famn.




Fri vers av Led Floyd
Läst 216 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-10-24 22:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Led Floyd