Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mina frågor

Vem är jag för dig
Vad vill du med mig?

Vad önskar du skall ske med oss...då om du tänker att
jag är just jag
och du är just du




Fri vers av Nära
Läst 408 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-10-24 23:39



Bookmark and Share


  Darkness
Oj jaa.. det här känner jag så väl igen.
2007-10-24
  > Nästa text
< Föregående

Nära
Nära