Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Men vi då?

Vi pratar numer om allt
om barnen
om jobbet
om problem
om glädjeämnen
om föräldrar
om uppväxt

vi pratar numer om allt
utom om oss




Fri vers av Nära
Läst 451 gånger
Publicerad 2007-10-24 23:37



Bookmark and Share


  vildvin
mm... känner igen
2007-11-13

  Darkness
Känner jag väl igen, sorgligt men sant.
2007-10-24
  > Nästa text
< Föregående

Nära
Nära