Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
långsökt och bortkopplat


Gråzon i pannbensförskjutning...



om jag ber så snällt
hotar, hatar, gurglar, fnyser och slår
säger dig tack och stick, godnatt och sov gott
och gör om det i morgon, i morgon, i morgon igen
och i övermorgon, då
och om jag säger... om jag ljuger så
älskar, älskar, älskar och talar sanning
hatar du mig då
om jag säger välkommen, välkommen, välkommen hit
vad gör du här, varför tog du dig hit och hotar dig då
du finns inte, vem är du, tror du på det då
gråt inte, gråt inte, skrattar med dig åt dig så
har du gjort bort dig, älskar dig så
hostar, fnyser, skrattar och ler
vänder du om och skrattar och ler
du tål ingenting, jag tröttnar på dig , älskar dig
hatar att älska, gillar du mig
gurglar tvivelsutan, vanställs och tillber
sakta, sakta, sakta
faller du bort
varför faller du inte
jag hoppade först...

/




Fri vers av Jonny Larsen
Läst 200 gånger
Publicerad 2007-10-25 00:06



Bookmark and Share


  Darkness
Tummen upp för den!
2007-10-25
  > Nästa text
< Föregående

Jonny Larsen
Jonny Larsen