Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

...och jag ska sparka hål på dina trumhinnor så du vet att du lever

Ice Age 2 på xboxen väsnas, glättiga och skuttiga oljud som spretar sig in i öronen, radion i köket står på, Rix MorgonZoo och Gert läser någon lista han har gjort, grannen smäller med sin dörr, klampar ner för trapporna till bottenvåningen, smäller en stund senare med källardörren som verkligen måste smällas igen för att stängas, utanför på gården står uggabuggas och skriker på sina ungar som inte vill gå till skolan och dagis, grannens tvättmaskin kranar vatten, min också, ett jävla oväsen som för en liten liten stund överröstar allt annat ljud utom en liten grabb som sitter vid sin xbox och kommenterar sina äventyr i spelets värld, sen slutar vattenforsandet i lägenhetens alla rör och torktumlarens lilla skrapande och brummande hörs igen och då sätter naturligtvis lövblåsarna igång utanför, vatten i badrummet sätts igång igen och volymen på radion höjs lite för att höras, en moppe kör förbi, någon skriker på en unge som springer åt fel håll, \"KOM HIT NU SANDRA! KOMMER DU INTE NU SÅ BLIR DET INGET GODIS PÅ LÖRDAG!\" varpå ungen vrålar att hon visst vill ha lördagsgodis Xboxen går på högvarv, Star Wars musik nu, Darth Vader som kliver in i bild och musiken drar ut mina nerver till sköra strängar utanpå min hud. Lövblås, vatten, radio, xbox, tv, grannar, barn, vuxna, dörrar som smäller och hundar som inte håller käft...

Stesolid x 2



~tystnad~














Övriga genrer av Din Mormor
Läst 436 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-10-25 08:34



Bookmark and Share


  Inkarasilas
Aha så låter det hos mig med!! men jag har inga Stesolid..faaan :/
2007-10-25

  Obnoxious
Jävlar vad bra! :D
Tjoho! Applåd och bokmärke till dej!
2007-10-25

  Betlehemsstjärnan VIP
Mitt i spik!!!
Allt på en gång känns det som ibland.
Bra spegling av hur verkligeheten ofta upplevs,//B
2007-10-25
  > Nästa text
< Föregående

Din Mormor