Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min dröm förverkligades men gick i kras. Ska man låta bli att drömma eller låta drömmarna vara just drömmar?


Förverkligad dröm


Förverkligad dröm
gick i kras och livet
blir aldrig mer LIV

Att sluta drömma
eller låta drömmarna
få vara drömmar

låter som trista
alternativ men kanske
det som står till buds

Om du har några
bättre idéer skicka
svar till poeter




Bunden vers (Haiku) av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 245 gånger
Publicerad 2007-10-25 11:26



Bookmark and Share


  * Ammi *
drömmar kan förverkligas, om man orkar ta tag i det. hitta änden i härvan s a s ..
kram
2007-10-25
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP