Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
vad vill jag ha sagt.


Ungdomen, tillochmed kärleken, är över (är den?)


höstlöven snöar
ner över mitt hår, gör det rufsigt och vått

marken, kall och blöt
så murrig och tjock av det lövtäcke som härjar över sverige idag

fjortonde oktober klockan 08:46

jag tror jag blev gammal idag


jo, för att;
håret, mitt hår, mitt hår, mitt tjocka underbara mörka hår
är plötsligt
tunnt
hur kunde det hända?

och fingrarna
skrumpna; torra
hatar torra händer

känslorna blir röda
men inte av kärlek, mer som
höstlöven
döda, utdömda, på sin sista årstid
är det också du och jag? i varje söndagsnatt vi dväljs
varje morgon vi vaknar av oro
är du ett spöke? är jag vålnaden, vem har glorian?
du
eller
jag

är det ens vi jag ser
på korten
från hösten vi älskade så



jag blev gammal och vis idag









Övriga genrer av R4ikirI
Läst 435 gånger
Publicerad 2007-10-25 15:50



Bookmark and Share


  Sofia i hatstaden
Du är mkt vis nuförtiden. på min bekostnad. ^__^

snygg text,snyggt skriven. man tar till sig den lätt eller vad man ska säga.
2007-10-27
  > Nästa text
< Föregående

R4ikirI
R4ikirI