Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mycket av ingenting.


Finner mig fast i ett utrymme,
för stort för mig att fylla
och jag längtar efter mindre
ingenting
som fyller min tomhet.
I fosterställning ligger jag
skakandes av kyla som
sipprar genom sprickorna till
verkligheten och jag beundrar
de tankar som får snöflingorna
att smälta på min hud.




Fri vers av tingeling
Läst 469 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-10-25 17:16



Bookmark and Share


    ingvar VIP
Du är en mycket fin \"poetissa\"!
Ingvar
2007-10-26
  > Nästa text
< Föregående

tingeling
tingeling