Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sluta aldrig försöka rädda mig, en dag kanske jag vill bli räddad.


och jag hatar dig

när du försöker ta
på min trasighet
men endast lämnar
spår av dina smutsiga
avtryck i mina ögon.

och jag älskar dig

när du viskar ord
som du vill ska nå
fram men fastnar
som en imma på den
tjocka glas jag
placerat mellan oss.

och jag saknar dig

när du slutar försöka
rädda mig och istället
accepterar det faktum
att jag är alldeles för
självständig.

och jag vill berätta att det inte är så.




Fri vers av tingeling
Läst 964 gånger och applåderad av 23 personer
Utvald text
Publicerad 2007-10-25 18:00



Bookmark and Share


    crapcat
åh
den här var väldigt annorlunda skriven, både vad det gäller radbrytningen och språket
men mycket mycket vacker.
applåd.
2007-11-16

    huldran
Jag älskar.... din dikt
kram Linda Garbén
2007-11-09

    Sundance Kid
inte svårt att känna igen sig i den här

you rock
2007-11-05

    Delethee
Det är mig du skriver om.
2007-10-29

  osams
det här är en av de första texterna på länge som jag faktiskt tycker är värd en plats på förstasidan. Helt otroligt underbar! *bokmärker*
2007-10-29

  Ummm~oh~yeah
Fullkomligt underbar! Perfekt
2007-10-29

  frozen_yoghurt
Du är himla duktig du! :)
2007-10-26

    Cajsa
Mycket bra skrivet
2007-10-26

    ingvar VIP
Suverän poesi, tingeling!
Ingvar
2007-10-26

  isabel louise
underbar poesi! älskar första stycket!
2007-10-26

  Catrin
Bland det bästa jag läst på länge... en underbar text som berör mig rör mig till tårar, bokmärker och applåderar!!!
2007-10-26

  Lena Krantz VIP
Nej det vore ju synd att sluta rädda en så god poetissa!
;o)
2007-10-26

  devilsangel
och jag hatar dig

när du försöker ta
på min trasighet
men endast lämnar
spår av dina smutsiga
avtryck i mina ögon.

Jag blir mållös!!
2007-10-26

  Maria Zena Viklund
när du försöker ta
på min trasighet
men endast lämnar
spår av dina smutsiga
avtryck i mina ögon

mycket bra skrivet!
2007-10-26

  Bodil Sandberg
Det här är en av de mest gripande dikter jag läst!!!Bokmärker den såklart!
2007-10-25

  Patrick K
riktigt fint skrivet!
2007-10-25

    RebeccaW
Men fan vad du är bra! Du är ju bara bäst, tjejen! :)

Rubriken är helt genial och jag bara älskar älskar älskar det här stycket:

\"och jag hatar dig

när du försöker ta
på min trasighet
men endast lämnar
spår av dina smutsiga
avtryck i mina ögon\"

Det är bara för bra!
2007-10-25
  > Nästa text
< Föregående

tingeling
tingeling