Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en stund av saknad


Läkning

Solens strålar behöver läka
min själ

Belysa de skuggade delarna så
rädslan försvinner




Fri vers av Annika Gustafsson
Läst 280 gånger
Publicerad 2007-10-25 20:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Annika Gustafsson
Annika Gustafsson