Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

var hon en förfärlig typ


små svarta ögon
ihopknipna stirrande in
i en spegelbild

avskyvärd vedervärdig
vidrig hemsk motbjudande

måste
tänka andra tankar
förändra bilden av jaget

kanske om hon piercar sig
det onda försvinner

förtränger smärtan
läppens jämna bultande
påminner om sex

en liten stund är allt bra
tills blicken möter spegelns




Fri vers av Hans w-art Westlund VIP
Läst 464 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-10-28 07:47



Bookmark and Share


  Jojo
Ja, den kändes verkligen i magen.
Välskrivet, känns äkta på nåt sätt. Nästan upplevt fast ändå sett utifrån.
2007-10-30

  Obnoxious
-klump i magen-
Du golvar mej jävligt hårt med den här
2007-10-28

  Jer
Oj, denna känns... gör ont.

Fick se hur du sammanfattade hela känslan, i en senryu, mitt inbäddad i dina rader? Var det meningen, undrar jag?

förtränger smärtan
läppens jämna bultande
påminner om sex


Lägg till...

avskyvärd vedervärdig
vidrig hemsk motbjudande


Mao en alldeles sanna tanka dikt. Jag vet att de sista två rader är av den återspeglande bild som möter diktjaget, men reflektionen är kanske lika aktuellt, med tanken på avspegling på sex som ändå piercing innebär i många kretsar.

Hursom, så är historien om en förfärlig typ både rörande och smärtsamma. Som gymnasielärare, blir jag tagen av dessa rader, med häpnad men även sympati.
2007-10-28
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP