Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

magisk möte!

idag skulle jag dejta...
dejta den vackra flickan.

och hela dagen tänkte jag på detta möte...
men när jag träffade henne
gicka jag vilse i mörkret av hennes hår
och blev förstummad av hennes skönhet
och hela jag försvann spårlöst i intet.

det är va jag fick av vårt möte idag!




Fri vers av Amoreboy
Läst 458 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-10-25 22:12



Bookmark and Share


  Tini Tut
Du kanske skulle prova en date med någon som har kortare hår...hi hi
2007-10-26
  > Nästa text
< Föregående

Amoreboy