Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kvällen är kall, månen är full....


Månskensnatt



Vi tar vår
kvällsrunda
hunden
och jag

Vår väg
är oftast
svart
men nu
upplyst
av
fullmånen

Prasslet
av löv
som
faller
i natten
den kalla
luften
som
klirrar
när jag
andas
som
tätnande
mystik
är
fullmånenatten






Övriga genrer av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 178 gånger
Publicerad 2007-10-25 23:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP