Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vaknar tidigt, utvilad. Ligger kvar och känner nattens tystnad övergå till dag.


Det dagas


T y s t n a d e n
är total
trots mitt ständiga
öronsus kan
jag känna
stillhetstystnaden

Jag ligger kvar
ända tills
ljuset har
kommit
och jag
känner hur
råkall
morgonen
är

Nymornad
tänder
jag en
brasa
och ser
lågorna
leva
och när
jag
känner
efter
gör ju
jag det
också




Övriga genrer av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 194 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-10-26 08:40



Bookmark and Share


  * Ammi *
avslappnande skönt och det där med brasan lät helt underbart!
2007-10-26
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP