Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När jag kommit upp ur sorgehålet igen, brukar jag säga; nästa gång då ska jag.....


Nästa gång jag knuffas


Det gick
snabbt
utför den
här gången

Sparkad
ner i det
svarta hålet
- tjong -

Besöket
blev inte
så långvarigt
tack gode gud

Har nog
fått lite
starkare
armar

Nu kan jag
kravla mig upp
lite snabbare
envisare

Kanske kan
jag stå på
marken ett
par minuter

Nästa gång
ska jag
inte falla
så djupt....
kan man inte
säga eftersom
knuffen kommer
bakifrån




Övriga genrer av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 184 gånger
Publicerad 2007-10-26 08:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP